پنجشنبه ۰۳ خرداد ۰۳

كرونا، گرسنگي را در جهان افزايش داد

به مرجع تخصصي گردشگري خوش آمديد

كرونا، گرسنگي را در جهان افزايش داد

۸ بازديد

به گزارش شفاف ، در اين گزارش كه به طور مشترك توسط پنج آژانس سازمان ملل منتشر شده ، آمده است كه تلاش هاي جهاني براي پايان دادن به گرسنگي تا سال 2030 ادامه خواهد داشت و اقدام در اين “لحظه” براي حل اين مشكل كليدي است. سازمان بهداشت جهاني ، صندوق كودكان سازمان ملل …

كرونا، گرسنگي را در جهان افزايش داد https://majalehirani.ir/2021/كرونا،-گرسنگي-را-در-جهان-افزايش-داد/ مجله ايراني Fri, 16 Jul 2021 20:00:50 0000 اجتماع https://majalehirani.ir/2021/كرونا،-گرسنگي-را-در-جهان-افزايش-داد/ به گزارش شفاف ، در اين گزارش كه به طور مشترك توسط پنج آژانس سازمان ملل منتشر شده ، آمده است كه تلاش هاي جهاني براي پايان دادن به گرسنگي تا سال 2030 ادامه خواهد داشت و اقدام در اين “لحظه” براي حل اين مشكل كليدي است. سازمان بهداشت جهاني ، صندوق كودكان سازمان ملل …

به گزارش شفاف ، در اين گزارش كه به طور مشترك توسط پنج آژانس سازمان ملل منتشر شده ، آمده است كه تلاش هاي جهاني براي پايان دادن به گرسنگي تا سال 2030 ادامه خواهد داشت و اقدام در اين “لحظه” براي حل اين مشكل كليدي است.

سازمان بهداشت جهاني ، صندوق كودكان سازمان ملل متحد ، سازمان غذا و كشاورزي ملل متحد ، صندوق بين المللي توسعه كشاورزي و برنامه جهاني غذا ، پنج آژانس سازمان ملل در گزارشي مشترك با عنوان “امنيت غذايي و تغذيه” اعلام كردند. در جهان “: امنيت غذايي ميليون ها نفر در سراسر جهان ، كه بسياري از آنها كودك هستند ، در معرض خطر هستند.

در معرفي اين گزارش ، همه گيري به عنوان عامل اصلي افزايش گرسنگي جهاني ، تهديد زندگي و معيشت مردم ذكر شده است.

پنج آژانس سازمان ملل در اين گزارش ابراز اميدواري كردند كه با افزايش اقدامات ديپلماتيك در “مقطع حساس” امنيت غذايي جهاني بهبود يابد.

بر اساس اين گزارش ، افزايش نرخ گرسنگي جهان در سال 2020 از رشد جمعيت نيز فراتر رفته است ، زيرا تخمين زده مي شود كه 9.9 درصد از جمعيت جهان در سال گذشته دچار سوishedتغذيه بوده اند ، در حالي كه در سال 2019 ، 8.4 درصد بوده است.

گزارش سازمان ملل نشان مي دهد كه بيش از نيمي از افراد كم غذا ، حدود 418 ميليون نفر در آسيا زندگي مي كنند و بيش از يك سوم يا حدود 282 ميليون نفر در قاره آفريقا زندگي مي كنند. حدود 60 ميليون نفر در آمريكاي لاتين نيز تا حدي دچار سوourتغذيه هستند. با اين حال ، بيشترين ميزان گرسنگي در جهان در آفريقا ثبت شده است ، جايي كه 21 درصد از جمعيت اين قاره از گرسنگي رنج مي برند.

پنج آژانس سازمان ملل متحد در گزارش خود گزارش دادند كه نتايج ارزيابي سال 2020 غم انگيز است ، اظهار داشت كه بيش از 2.3 ميليارد نفر در سراسر جهان از غذاي كافي در طول سال محروم هستند و نابرابري هاي جنسيتي بيشتر به آن افزوده مي شود. مردان بدغذا ، 11 زن از امنيت غذايي محروم شده اند

در ادامه اين گزارش آمده است كه كودكان قربانيان اصلي گرسنگي در جهان هستند زيرا در سال 2020 بيش از 149 ميليون كودك زير پنج سال به دليل عدم امنيت غذايي به درستي بزرگ نشده اند. همچنين ، بيش از 45 ميليون نفر كم وزن و حدود 39 ميليون نفر چاق هستند.

در اين گزارش آمده است كه نزديك به سه ميليارد نفر از جمله كودكان و بزرگسالان به دليل هزينه بالاي غذا نمي توانند به درستي غذا بخورند و يك سوم زنان در سنين باروري از كم خوني رنج مي برند. همه اينها در حالي است كه بيماري همه گير باعث يك ركود اقتصادي وحشيانه شده و همه تلاش هاي جهاني براي پايان گرسنگي را به تعويق انداخته است.

در كشورهايي كه از آب و هواي خوبي برخوردار نيستند و يا با مشكلات اقتصادي و نابرابري جنسيتي دست و پنجه نرم مي كنند ، وضعيت حتي بدتر است.

سازمان ملل تخمين مي زند كه با وجود همه تلاش ها ، تا سال 2030 هنوز 660 ميليون گرسنه در جهان وجود داشته باشد.

پنج آژانس سازمان ملل در پايان گزارش خود شش مسير را به “مسير تغيير” ترسيم كردند و از كشورهاي جهان خواستند تا اقدامات بشردوستانه ، توسعه صلح در مناطق آسيب ديده ، بيمه و تقويت مقاومت مردم آسيب پذير انجام دهند. براي اصلاحات اقتصادي مشكلات ، كاهش هزينه هاي غذا و مداخلات زنجيره اي. تسريع در تأمين غذا ، مقابله با فقر و نابرابري هاي ساختاري ، امكان تغيير و پايان گرسنگي.

به گزارش اينديپندنت ، اين گزارش همچنين بر لزوم توانمند سازي زنان و جوانان تأكيد مي كند ، اظهار داشت كه يا جهان اكنون در تلاش است تا گرسنگي را كاهش دهد يا مدت زيادي از پايان همه گيري مي گذرد و با عواقب فزاينده گرسنگي مقابله خواهد كرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.