یکشنبه ۰۲ اردیبهشت ۰۳

اجازه نداديم هيچ ساختمان مهمي در تهران روي گسل ساخته شود

۳ بازديد

رئيس كميسيون معماري و شهرسازي شوراي شهر تهران با بيان اينكه براي اولين بار در كشور صحنه هاي گسل و مناطق گسل را استخراج و تدوين كرديم ، افزود: اين مناطق را در يك طرح دقيق قرار داديم و بعد از آن مشخص شد ، ما اجازه نداديم ساختمان مهمي از قبيل معابر ، بيمارستان …

اجازه نداديم هيچ ساختمان مهمي در تهران روي گسل ساخته شود https://majalehirani.ir/2021/اجازه-نداديم-هيچ-ساختمان-مهمي-در-تهران/ مجله ايراني Mon, 14 Jun 2021 17:11:17 0000 اجتماع https://majalehirani.ir/2021/اجازه-نداديم-هيچ-ساختمان-مهمي-در-تهران/ رئيس كميسيون معماري و شهرسازي شوراي شهر تهران با بيان اينكه براي اولين بار در كشور صحنه هاي گسل و مناطق گسل را استخراج و تدوين كرديم ، افزود: اين مناطق را در يك طرح دقيق قرار داديم و بعد از آن مشخص شد ، ما اجازه نداديم ساختمان مهمي از قبيل معابر ، بيمارستان …

رئيس كميسيون معماري و شهرسازي شوراي شهر تهران با بيان اينكه براي اولين بار در كشور صحنه هاي گسل و مناطق گسل را استخراج و تدوين كرديم ، افزود: اين مناطق را در يك طرح دقيق قرار داديم و بعد از آن مشخص شد ، ما اجازه نداديم ساختمان مهمي از قبيل معابر ، بيمارستان ، وزارتخانه ، پمپ بنزين و غيره در گسل ساخته شود.

به گزارش مجله ايراني ، محمد سالاري در كنفرانس مطبوعاتي ليست “جمهوري” كه امروز در مركز همايش هاي رايزان برگزار شد ، اظهار داشت: برنامه ما حاكميت ملي و همچنين حكمراني شهري است و ما بايد درآمد پايدار شهري ايجاد كنيم و سرمايه گذاران بايد استفاده كنيد.

وي با بيان اينكه در دور چهارم مديريت شهري ، در صورت عدم برنامه ريزي ، سرمايه گذاري در شهر به تهديد تبديل شده بود ، افزود: ما اجتماعي شده ايم.

سالاري در پاسخ به سوال مجله ايراني درباره وضعيت امنيتي تهران و توجه آن در شوراي ششم گفت: مقاومت در تهران و همه كلانشهرها مسئله مهمي است. مأموريت هاي نرم افزاري تأثير مستقيمي بر مأموريت هاي سخت افزاري دارند ، اما متأسفانه در دوره گذشته امنيت شهر هرگز مورد توجه شهرداري ها و شوراها نبود زيرا در محافظت و تأمين زيرساخت هاي انعطاف پذير و ايمن شهر متمركز نبود ، از اين رو دوره قبلي مورد توجه قرار نگرفت. .

نامزد مورد حمايت جبهه اصلاحات در انتخابات شوراي شهر ششم ادامه داد: ما در شوراي شهر پنجم توجه جدي به امنيت داشتيم و آن را در راس دستور كار قرار داديم زيرا زندگي مردم براي ما مهمتر از قطع توري بود.

وي گفت: “متأسفانه از زماني كه علوم انساني در كشور ما به حاشيه رانده شد ، بسياري از مشكلات در سيستم اعتقادي مردم بوجود آمده است.” . با افراد منصوب و از ارزشها و ارزشهاي متضاد الهام گرفته تا جاي خود را تغيير دهند.

سالاري با بيان اينكه در دوره گذشته چندين هزار هكتار از املاك و زمين هاي شهر براي پروژه هاي كلان استفاده شده بود ، گفت: اين پروژه ها بدون نياز به ارزيابي انجام شده و منابع شهر در حال سياسي شدن است. كسب اعتبار بدون توجه به بلند مدت – عواقب بلند مدت براي شهر.

وي اظهار داشت: دوره پنجم مديريت شهري دوره نوزايي در شهر بود. ما قوانين خوبي را در زمينه هاي معماري و شهرسازي تصويب كرديم كه اجرا شد. ” اما متأسفانه ما هنوز با ساختمانهايي كه بيشتر در مركز شهر هستند و در طول صد سال گذشته ساخته شده اند ، مانند ساختمان پلاسكو چالشهايي داريم.

سالاري گفت: در مورد ساختمان پلاسكو و ساير ساختمان ها ، تنها اختيار شهرداري ماده 55 قانون شهرداري است كه مربوط به چندين دهه پيش است ، اما هنوز هم ، ما فرآيند امنيت شهر را از طريق گفتگو و تعداد. از ساختمانهاي بزرگ محافظت شدند. ” اين پنجمين دستاورد شوراي شهر است كه البته قابل نمايش نيست ، اما زندگي مردم براي ما اهميت بيشتري داشت. به همين دليل ما 33000 ساختمان ناامن را ايمن كرده ايم.

وي ادامه داد: ما همچنين اطلاعات مربوط به ساختمانهاي غير ايمن را در سيستم شفافيت منتشر كرديم كه باعث نگراني بسياري از نهادهاي امنيتي شد و اين اطلاعات را حذف كرديم.

سالاري با اشاره به اينكه در حوزه احياي بافتهاي فرسوده ، امكانات شهرداري تهران از 40 درصد در سال 96 به 46 درصد افزايش يافته است ، گفت: ما جايگزيني رويكرد بازآفريني را جايگزين كرديم.

براي اولين بار ، توالي نقص را در يك طرح دقيق قرار داديم

رئيس كميسيون معماري و شهرسازي شوراي شهر تهران با بيان اينكه براي اولين بار در كشور صحنه هاي گسل و مناطق گسل را استخراج و تدوين كرديم ، افزود: ما اين مناطق را در يك طرح دقيق قرار داديم و سپس مشخص كرديم ، انجام نداديم اجازه دهيد هر ساختمان مهم مانند گذرگاه ، بيمارستان ، وزارتخانه ، پمپ بنزين و غيره در گسل ساخته شود در حالي كه چنين اقداماتي زودتر انجام شده است. ما همچنين اجازه ساخت ساختمانهاي ديگر را در منطقه گسل بدون انطباق نداديم.

سالاري در بخشي ديگر از سخنان خود با اشاره و انتقاد از عملكرد مهدي چمران به عنوان رئيس دوره هاي دوم ، سوم و چهارم شوراي شهر تهران اظهار داشت: “همه سياست ها و برنامه ها تحت تصدي مديريت آقاي چمران بود. اين وضعيت و مشكلات زيست محيطي در دوره وي بوجود آمده بود. آقاي چمران نمي تواند يك رقيب باشد. يك گفته وجود دارد كه اگر درخواست خود را از كسي نگيريد ، او آن را يكي از بدهي هاي شما مي داند و اكنون به نظر مي رسد آقاي چمران فراموش كرده است كه بايد در آن زمان پاسخگو باشد.

وي افزود: آقاي چمران بايد بگويد كه 60٪ از باغهاي مداوم را كه در دوره مديريت وي تخريب شده بود ، انجام داد. چه اتفاقي براي باغهاي پراكنده تهران با درختان 100 ساله افتاد؟

حقوق ادامه مي دهد: آقاي چمران لايحه باغ را در دوره دوم شوراي شهر به دولت برد و اين خسارت زيادي به بار آورد.

سالاري ادامه داد: من از آقاي چمران مي پرسم چرا جلسات بازرسي باغ و مميزي را به دادگاه نياورد و آنها را از ادامه كار بازداشت؟

وي با بيان اينكه نگاه ما به حفاظت از درختان و شهر روشن و حمايت كننده است ، افزود: انشاالله در دوره ششم در مقابل تخريب باغ ها ايستادگي كرده و از شهر حمايت خواهيم كرد. ما از نوسازي بافت فرسوده حمايت مي كنيم و سيستم شهرسازي و معماري را كه در اين مدت تصويب كرده و به شوراي عالي برده ايم ، ادامه خواهيم داد.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.