مجله ايراني / بوشهر شيوع ويروسي كه تا دو سال پيش براي مردم جهان ناشناخته بود ، نوعي سردرگمي در نحوه مقابله با آن ايجاد كرده است و اين توهمات سرانجام به چالش هاي بزرگ و كوچك روانشناختي تبديل شده است … حتي اگر اين روزها با مشكلات روحي روبرو نيستيم ، اما در اطراف …
سنگيني سقف چهارديواريها بر سر كودكان! https://majalehirani.ir/2021/سنگيني-سقف-چهارديواريها-بر-سر-كودكان/ مجله ايراني Sat, 05 Jun 2021 22:37:32 0000 دانش و سلامت https://majalehirani.ir/2021/سنگيني-سقف-چهارديواريها-بر-سر-كودكان/ مجله ايراني / بوشهر شيوع ويروسي كه تا دو سال پيش براي مردم جهان ناشناخته بود ، نوعي سردرگمي در نحوه مقابله با آن ايجاد كرده است و اين توهمات سرانجام به چالش هاي بزرگ و كوچك روانشناختي تبديل شده است … حتي اگر اين روزها با مشكلات روحي روبرو نيستيم ، اما در اطراف …
مجله ايراني / بوشهر شيوع ويروسي كه تا دو سال پيش براي مردم جهان ناشناخته بود ، نوعي سردرگمي در نحوه مقابله با آن ايجاد كرده است و اين توهمات سرانجام به چالش هاي بزرگ و كوچك روانشناختي تبديل شده است …
حتي اگر اين روزها با مشكلات روحي روبرو نيستيم ، اما در اطراف خود ديده ايم كه آنها به دليل محدوديت هاي عروق ويروس كرونا ، به ويژه محدوديت ارتباطاتشان ، آسيب هاي مختلف رواني متحمل شده اند.
كودكان يكي از اصلي ترين گروه هاي سني هستند كه به دليل ايجاد قرنطينه در خانه به دليل همه گيري و كاهش حضور افراد در جامعه در معرض آسيب هاي متعدد قرار دارند. ممنوعيتي كه ادامه دارد و پايان آن مشخص نيست. يك روانشناس ارشد باليني به مجله ايراني گفت ، “پرخاشگري و عصبانيت غيرقابل كنترل در كودكان يكي از رايج ترين مشكلاتي است كه اين روزها مشتريان با آن روبرو هستند ، بيشتر به دليل آموزش آنلاين ، فعاليت بدني كم و سركوب.” احساسات در كودكان بروز مي كند و آنها را تخليه نمي كند.
فروزان هاشم زاده ادامه مي دهد: كرونا زمان مشترك اعضاي خانواده ، كودك قبل از همه گيري كرونا را در مدرسه و خارج از خانه افزايش داده و با افراد زيادي سپري كرده است ، اكنون در يك خانه محدود و تنها با اعضاي خانواده سپري شده است. .
وي با اشاره به پيگيري مداوم اخبار مربوط به حوادث ويروس كرونا بر روان كودكان گفت: “از آنجا كه اين روزها بحث پيرامون محور تاج در همه جا داغ است ، كودكان داوطلبانه در معرض اخبار مربوط به اين موضوع قرار مي گيرند ، اما آنها به دليل كمبود دانش و آگاهي در مورد مسئله و در نهايت رفتار پرخاشگرانه از آسيب رواني رنج مي برند.
اين روانشناس ارشد باليني گفت: نحوه برخورد كودكان با بيماري ويروس كرونا قلب چالشي جدي است كه بسياري از خانواده ها با آن روبرو هستند. از ژانويه 2009 ، زماني كه شيوع ويروس كرونا در كشور شناسايي شد ، بسياري از كودكان در قرنطينه در خانه قرار گرفته اند. بنابراين ، والدين بايد سعي كنند ضمن توضيح عواقب بيماري ويروس كرونا قلب براي فرزندان ، وضعيت موجود و محدوديت هاي اعمال شده را توجيه كنند تا از آسيب رواني ناشي از ترس در آنها جلوگيري شود.
هاشم زاده توضيح داد: شما ممكن است كودكان پرخاشگري را ديده باشيد كه دائماً فرياد مي زنند ، فحش مي دهند و به سمت يكديگر اشيا throw پرتاب مي كنند يا به سر و صورت مادران خود مشت مي زنند. اين مسئله اغلب براي والدين به يك موضوع مهم و نگران كننده تبديل مي شود.
وي در مورد راه حل مناسب براي كنترل خشم و رفتار پرخاشگرانه گفت: “با كمك روانشناس و شناخت احساسات و عواطف كودك ، مردم مي توانند از روش هاي كنترل خشم ، يكي از 10 راه مهارت زندگي استفاده كرده و عصبانيت فرزندان خود را كنترل كنند.” در كودكان. اما بايد توجه داشت كه پاسخ نامناسب والدين به اين نوع رفتارهاي كودك مي تواند رفتار پرخاشگرانه را تقويت كند.
وي گفت: “آموزش كودك با استفاده از ابزارهايي مانند گفتگو يا تعامل با والدين و خواهر و برادر براي حل مشكلات و درخواستهاي كودك بسيار مهم است.” به عنوان مثال ، وقتي كودكي با پرخاشگري چيزي را مي خواهد و ما به او پاسخ مي دهيم ، ساده ترين راه را براي انجام آن به دلخواه خود مي بيند و در واقع ما صبر كودك را سركوب كرده ايم.
فروزان هاشم زاده گفت كه كودكان برخي رفتارهاي پرخاشگرانه را در دنياي مجازي و برخي ديگر را در دنياي واقعي مي آموزند. وجود ايده ها و كليشه ها ، به گونه اي كه پسران رفتار به اصطلاح قلدري بيش از دختران دارند ، بر افزايش آماري پسران خشن تأثير مي گذارد. طبق آخرين تحقيقات مداخله اي و مقالات علمي ، مي توان گفت كه دختران پرخاشگري بيشتر هستند در پسران
آنها گفتند: “براي جلوگيري از رفتارهاي پرخاشگرانه ، من به والدين پيشنهاد مي كنم كه براي خود و فرزندانشان برنامه ريزي كنند – در اين بين – بازي با كودكان و مطالعه كتاب از جمله راههايي است كه مي تواند در جلوگيري از عصبانيت كودكان تأثير مثبتي داشته باشد.”
“كودكان پرخاشگري را مي آموزند و اولين شرط كنترل اين رفتارها در كودك كنترل پرخاشگري در والدين است و اگر والدين و اطرافيان آنها رفتارهاي سالمي دارند ، آنگاه باليني” استاد ارشد روانشناسي گفت: مشكلات رفتاري كودكان نبايد مربوط به تاج باشد. ” كودك كمك مي كند ، زيرا كودكان با چشم و نه با گوش ياد مي گيرند و والدين و صحنه هاي درگيري همه جا هستند ، بنابراين كنترل و نظارت در اين موارد بسيار مفيد است.
هاشم زاده اظهار داشت: اضطراب ناشي از بيماري ويروس كرونا قلب در مادران مي تواند بر افكار و رفتار و كيفيت تعاملات آنها با كودكان تأثير بگذارد و در نهايت منجر به انواع اختلالات رفتاري و مقابله اي در كودكان شود ، بنابراين دوره كرونا را با حساسيت دنبال كنيد تا پايان واكسيناسيون طبيعي و روشهاي فرزندپروري قرنطينه به طوري كه تأثير منفي بر سلامت روان كودكان نداشته باشد.
انتهاي پيام