دكتر. الريزا رئيسي در جلسه مشترك روساي دانشگاه هاي علوم پزشكي و فرماندهان سپاه استان هاي سراسر كشور كه عملاً با حضور وزير بهداشت و رئيس سازمان بسيج برگزار شد ، اظهار داشت: عدالت بيشتر در مورد مديريت بيماري ها در آينده ايران ويل خواهيم ديد و خواهيم ديد كه ايران از نظر تحريم ها …
اعلام زمان واكسيناسيون عمومي از سوي سخنگوي ستاد ملي مقابله با كرونا https://majalehirani.ir/2021/اعلام-زمان-واكسيناسيون-عمومي-از-سوي-سخ/ مجله ايراني Sun, 02 May 2021 12:35:11 0000 اجتماع https://majalehirani.ir/2021/اعلام-زمان-واكسيناسيون-عمومي-از-سوي-سخ/ دكتر. الريزا رئيسي در جلسه مشترك روساي دانشگاه هاي علوم پزشكي و فرماندهان سپاه استان هاي سراسر كشور كه عملاً با حضور وزير بهداشت و رئيس سازمان بسيج برگزار شد ، اظهار داشت: عدالت بيشتر در مورد مديريت بيماري ها در آينده ايران ويل خواهيم ديد و خواهيم ديد كه ايران از نظر تحريم ها …
دكتر. الريزا رئيسي در جلسه مشترك روساي دانشگاه هاي علوم پزشكي و فرماندهان سپاه استان هاي سراسر كشور كه عملاً با حضور وزير بهداشت و رئيس سازمان بسيج برگزار شد ، اظهار داشت: عدالت بيشتر در مورد مديريت بيماري ها در آينده ايران ويل خواهيم ديد و خواهيم ديد كه ايران از نظر تحريم ها و شرايط يكي از موفق ترين مديريت بيماري ها است.
وي با بيان اينكه ما بسياري از كارها را انجام مي دهيم كه ديگران حتي به آنها فكر نمي كنند ، گفت: “هميشه سوالاتي براي بسياري از كشورهاي ديگر و برخي از افراد كه در داخل كشور هستند و اطلاعات درستي ندارند ، وجود دارد.
سخنگوي ستاد ملي كرونا گفت: سايت هاي شاخصي در جهان وجود دارد كه مرگ و عوارض ناشي از جهش ويروس را پيش بيني مي كنند و در دسامبر و دسامبر گذشته طبق مدل سازي انجام شده در جهان ، تعداد كشته ها از ما بيشتر است. بيش از 1200 مورد در روز وجود داشت و به طور تصادفي در ماه دسامبر ، ما كمترين مرگ و مير بيماران را در كشور داشتيم كه زير 100 بود. اين همان گمراهي است ، كه هميشه توسط كشورهاي ديگر در همه مناطق در مورد ايران انجام مي شود. براي بيماري
رئيسي ادامه داد: اين موسسات و كشورها بر اساس فرمول هاي رياضي و خشك محاسبات انجام مي دهند ، اما قدرت هم افزايي نيروهايي را كه در محاسبات آنها در ايران نقش دارند ، در نظر نمي گيرند. با توجه به نهادينه شدن شبكه هاي گسترده بهداشتي و همچنين همكاري بين بخشي كه هميشه در سازمان هاي بسيج و غيردولتي با ما بوده است ، اين قدرتي است كه در محاسبات رياضي ديده نمي شود.
معاون وزير بهداشت يادآور شد: در اين مدت اقدامات بسيار خوبي با همكاري بسيج و وزارت بهداشت انجام شد و اين كار هنوز هم انجام مي شود. طرح شهيد سليماني هنوز در دست اجرا است و هيچ وقت اين طرح متوقف نشده است و ما بايد به استانها برويم و ببينيم مديريت چه مي كند.
وي گفت: “دكتر نامكي هميشه تأكيد كرده است كه اگر موفقيت در مديريت بيماري حاصل شود ، اين موفقيت سيستم است و نه فقط وزارت بهداشت. ممكن است كمبودهايي داشته باشيم كه برطرف خواهيم كرد. ، اما اگر موفقيت باشد ، حاصل شده است ، اين موفقيت سيستم است و اگر رسانه ها نافرماني و غريبه را ببينند ، مي بينيد كه زبانشان بسته است و آنها نمي دانند چه بگويند. آنها مدتي جو ايجاد مي كنند ، اما بلافاصله از بين مي رود.
معاون وزير بهداشت وزارت بهداشت گفت: تاكنون 5 مرحله عليه كرونا به عنوان يك بسيج ملي اجرا كرده ايم. اين مراحل يك آغاز و يك پايان دارند ، همانطور كه ما شروع هر مرحله را اعلام مي كنيم ، پايان هر مرحله را نيز اعلام مي كنيم. پايان مرحله پنجم در پايان ماه سپتامبر سال جاري است و مرحله ششم از اول ماه اكتبر آغاز مي شود.
وي گفت: فاز پنجم با اهداف مشتركي از جمله مديريت و كنترل Quid 19 از طريق تشخيص بيماري فعال ، پيگيري حداكثر و واكسيناسيون در شش ماه اول سال 1400 و بيماري فعال در حال اجرا است. علاوه بر كشف ، رديابي ، و قرنطينه ، هدف اصلي كه به پنجم اضافه كرده ايم ايمن سازي عمومي است.علاوه بر اين ، هدف خاص ما در اين مرحله داشتن 90٪ از واكسيناسيون مرحله اول است كه در سه ماهه اول به آن رسيده ايم. واكسيناسيون مرحله دوم تا 90٪ در سه ماهه اول و دوم يكي از اهداف جزئي ماست كه شروع كرده ايم و با كمك بسيج به پايان مي رسد.
وي گفت: “يكي از اهداف جزئي ما در مرحله پنجم بسيج تاج واكسيناسيون مرحله سوم 90٪ در سه ماهه دوم سال است و هدف ما انجام واكسيناسيون هاي مرحله اول ، دوم ، دوم و سوم است.” فاز پنجم ، “گفت ريچي. با كمك بسيج نتيجه مي گيريم كه جمعيت درگير در اين مراحل حدود 12 تا 14 ميليون نفر است.
سخنگوي ستاد ملي كرونا گفت: يكي ديگر از اهداف ما در فاز پنج آزمايش و تشخيص 10 نفر در تماس با بيماران و موارد است و 80٪ بايد ميانگين كشوري براساس پيگيري و تشخيص فعال باشد. به ازاي هر بيمار “، حداقل 8 نفر در اطراف آن قرار است مورد آزمايش قرار بگيرند. يكي از نقاط ضعف ما عدم وجود قرنطينه اي است كه توسط بيماران مشخص شده است. كمترين هزينه و هزينه موثر اطمينان از قرنطينه بودن موارد شناسايي شده است.
وي تاكيد كرد: در دو ماه گذشته بيش از 40 هزار بيمار مثبت كه قرنطينه تخلف شده اند و اين افراد مانند بمبي ويروسي در جامعه پرسه مي زنند. يكي از بزرگترين اهداف ما در مرحله 5 اطمينان از شناسايي موارد قرنطينه به صورت محله محور است.
معاون وزير بهداشت افزود: در طرح شهيد سليماني تيم هاي مختلفي از جمله رديابي و تشخيص فعاليت دارند و بسيج نيز در اين تيم ها شركت مي كند و فعال است و بيشترين سهم را در منطقه كسب كرده است كمك. عزيزان ما به همراه شركاي خود در بسيج جامعه پزشكي در تيم هاي مراقبت در منزل شركت مي كنند.
رئيسي يادآور شد: تيم هاي نظارتي در پروژه شهيد سليماني ممكن است حدود 70 درصد از نظارت ما را به خود اختصاص دهند ، زيرا 7000 پرسنل بهداشت محيط و حرفه اي در سراسر كشور داريم كه مسئوليت نظارت را بر عهده دارند و 1500 بازرس اصناف به ما كمك مي كنند. اما هنوز در اين زمينه مشكل داريم. در تعيين رنگ و محدوديت موارد زيادي وجود دارد از جمله نظارت بر ترافيك ، مشاغل ، مراكز آموزشي و رعايت پروتكل هاي شخصي و اجتماعي و بسيج مي تواند در اين زمينه به ما كمك كند.
وي خاطرنشان كرد: در طرح شهيد سليماني تيم هاي پشتيباني نيز تشكيل شد و اين يكي از زيباترين وظايفي است كه انجام مي شود. در بسياري از نقاط جهان ، اگر از مردم بخواهند در خانه بمانند ، ماهيانه هزينه زندگي به آنها پرداخت مي شود ، اما شخصي كه مغازه كوچكي دارد و اگر در خانه باشد بيمار مي شود ، قرنطينه را نقض مي كند و بايد اين كار را انجام دهد. براي حمايت از مردم و حمايت از تيم هاي با مشاركت بسيج ، اين پشتيباني به خوبي تركيب شده است.
معاون وزير بهداشت گفت: تيم هاي واكسيناسيون در كشور تشكيل شده است كه بسيج عضو اصلي آن است. بسياري از بزرگان معلول يا بيماران بستري يا خاص نمي توانند از مراكز واكسن ديدن كنند و ما مجبوريم آنها را در خانه خدمت كنيم و آوردن آنها به مراكز واكسيناسيون خطرناك است.
رئيسي گفت: “بسياري از سالمندان 14 ماه است كه از خانه خارج نشده اند ، اما آنها مي توانند براي استفاده از واكسن و تزريق كويد 19 از خانه خارج شوند.”
سخنگوي ستاد ملي كرونا گفت: مجتمع هايي به نام مجتمع هاي يكپارچه مانند سالن هاي ورزشي ، مساجد ، حسينيه ها و سالن هاي بزرگ پيش بيني كرده اند كه سايت واكسيناسيون 5 تا 6 مركز بهداشتي در اين مجتمع ها و سالن ها با فضا و تهويه مناسب باشد. ما براي كمك به ما جمع شده ايم.
وي ادامه داد: “در واكسيناسيون ، بخشهاي مختلفي از جمله فراخواندن ، ثبت نام ، تزريق و مراقبت از آمپول و برنامه ريزي براي تزريق دوز ديگر داريم.
رئيسي با اشاره به گسترش مراكز بهداشتي در سراسر كشور گفت: سازمان هاي بين المللي ايران را يكي از بهترين كشورها مي دانند. در روزهاي كرونا ، ما اجازه نداديم يك سرويس واحد مادران باردار را به تأخير بيندازد ، و خدمات مادران باردار در مقايسه با بيماري قبل از كوويد 19 و 250،000 تا 300،000 نفر در مراكز بهداشتي كويد تقريباً 1.2 برابر افزايش يافت. بياييد برويم. يك رشته 19 در روز خوشبختانه ، هيچ يك از مراقبت هاي بهداشتي در طول كرونا عقب نمانده است.
واكسيناسيون عمومي تاج فاز 4 از سپتامبر سال جاري در كشور آغاز شد
معاون وزير بهداشت گفت: از سپتامبر سال جاري ، كشور واكسيناسيون فاز 4 Qovid 19 را شروع مي كند كه واكسيناسيون رايج است و تا آن زمان ، مقدار قابل توجهي واكسن داخلي داريم و هدف ما فاز 4 است اين گروه حدود 40 ميليون نفر دارد. “و در اين مرحله ، تمام قدرت بسيج ، هلال احمر و وزارت بهداشت بايد اعمال شود. ما به دليل سهل انگاري توليدكنندگان ، واكسيناسيون را كمي ديرتر از كشورهاي پيشرفته جهان آغاز كرده ايم ، اما مطمئن باشيد كه ما جز of اولين كشورهايي هستيم كه واكسيناسيون را پايان داديم.
4